Джессі Айзенберг, Марсель Марсо і нацисти в трейлері байопіку «Опір»

24 лютого 2020,  16:00 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» Джессі Айзенберг втілює молодого актора Марселя Марсо в біографічній драмі «Опір», яку написав і зняв венесуельський кінематографіст Хонатан Якубович.

До того як він став відомим мімом Марселем Марсо, він був Марселем Манжелем, єврейським актором-початківцем, який приєднався до французького Опору, щоб врятувати життя тисячі сиріт від нацистів під час Другої світової війни. Будучи молодим хлопцем, який росте в окупованій нацистами Європі, Марсель не має наміру втягуватися у війну він наслідує Чарлі Чапліна в бурлескних клубах, малює декорації для своїх п'єс і протидіє своєму впертому батькові. Але його життя перевертається, коли його вербують у французький Опір, а його акторська майстерність проходить випробування під час навчання єврейських дітей-сиріт виживанню в страхітливій реальності Голокосту.

Разом з Айзенбергом у фільмі Якубовича зіграють актори Ед Гарріс, Едгар Рамірес, Клеманс Поезі та Маттіас Швайгхефер. Світова прем'єра байопіку «Опір» відбудеться у березні на кінофестивалі в Маямі.

2237 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...