«Хижі пташки»: що повідомила Харлі Квін у сцені після титрів?

7 лютого 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На великі екрани вийшов довгоочікуваний супергеройський фільм «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін», заснований на коміксах DC, і ми вже знаємо, чи варто вам чекати в кінотеатрах на повноцінну сцену після титрів.

Якщо ви терпляче будете сидіти до кінця титрів «Хижих пташок», то ніяку додаткову сцену, на жаль, не побачите. Ніяких тизерів до майбутніх екшенів «Диво-жінка 1984» і «Загін самогубців 2» студія Warner Bros. вирішила в цей раз не показувати.

Зате після титрів за кадром прозвучить здивований голос Харлі Квін (Марго Роббі):

Ви все ще тут? Ну гаразд. Розкрию вам секрет. Бетмен ф...

І на цьому цікавому місці все обривається. Так що нам тепер доведеться довго гадати, який з секретів Бетмена збиралася нам розкрити Харлі.

Можливо вона хотіла сказати, що Бетмен фантастично помолодшав і тепер буде виглядати як Роберт Паттінсон? Чи що він фігурно випікає оладки? Чи фантазує про Робіна? Хто знає.

Харлі зіткнулася з Бетменом у фільмі «Загін самогубців» саме він відправив її до в'язниці. Але в «Хижих пташках» вона назвала свою гієну Брюсом на честь Брюса Вейна, так що Харлі на нього не злиться. Чи вона просто не знає, що це один і той же чоловік.

Читайте нашу рецензію на фільм «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін», який ви вже можете побачити в найближчому кінотеатрі.

9229 

1 коментар

Tuzilkin

8 лютого 2020, 16:22

В русском переводе фраза звучала так: "Бэтмэн тр..." что является отсылкой к мульту Харли Квин, где она говорила, что, цитирую, "Бэтмен трахает летучих мышей". Не благодарите.
2 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: