Фільм «Тор 4» вербує Крістіана Бейла

7 січня 2020,  19:51 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Крістіан Бейл вподобав собі роль в новому супергеройському екшені від Marvel Studios «Тор: Любов і грім».

Сьогодні Інтернет вразила новина про те, що легендарний Крістіан Бейл, який втілював супергероя Бетмена в культовій трилогії Крістофера Нолана, збирається стати частиною всесвіту Marvel.

Сайт Collider пише, що актор веде переговори з приводу секретної ролі в супергеройському фільм Тайки Вайтіті «Тор: Любов і грім», четвертому сольнику про бога грому Тора та його бравих друзів. Сподіваємося, що він втілить цікавого суперлиходія.

Рік тому Бейл був в черговий раз номінований на премію «Оскар» за головну роль у фільмі «Влада», а нещодавно зіграв відомого гонщика Кена Майлза в біографічній драмі «Аутсайдери», за що отримав номінацію на премію «Золотий глобус».

В образі Тора в екшені «Тор: Любов і грім» повернеться на екрани Кріс Гемсворт, а Валькірію знову зіграє Тесса Томпсон. Також компанію їм складе Наталі Портман, чию героїню Джейн Фостер чекає серйозна пригода вона візьме в руки Мйольнір і стане Жінкою-Тором.

Сам Вайтіті нещодавно підтвердив, що він повернеться в образі Корга.

Зйомки фільму «Тор: Любов і грім» можуть розпочатися в серпні, а його українська прем'єра відбудеться 4 листопада 2021 року.

2357 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: