«Доктор Хто»: Стівен Фрай зустрічає Тринадцяту у фрагменті 12 сезону

26 грудня 2019,  15:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал BBC поділився першим фрагментом прем'єрної серії 12 сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», який представляє нового героя у втіленні Стівена Фрая.

Новий сезон серіалу «Доктор Хто» розпочнеться зі шпигунської історії під назвою «Spyfall», яка відсилає до фільму про пригоди Джеймса Бонда «Скайфолл», і вона буде складатися з двох частин.

У першій серії 12 сезону організація MI6 в особі агента С, якого втілює Фрай, вербує Доктора (Джоді Віттакер) та її супутників Раяна (Тосін Коул), Яс (Мандіп Гілл) і Грема (Бредлі Волш), коли по всій планеті на шпигунів нападають загадкові іншопланетні сили.

Доктору показують шпигунку в комі, чия людська ДНК була переписана за допомогою нелюдської технології її просто стерли, залишивши тільки людську оболонку. Після чого С говорить, що «безпека всієї цієї планети під загрозою», і запитує у Володарки часу, «чи можуть вони на неї розраховувати».

Доктор не встигає відповісти, але ми всі прекрасно знаємо, що вже через секунду вона разом з друзями побіжить назустріч небезпеці, щоб укотре врятувати Землю.

Дивіться також фінальний трейлер 12 сезону серіалу «Доктор Хто», який повідомляє, що його прем'єра відбудеться вже наступного тижня, 1 січня.

Про сюжет майбутніх серій відомо не так і багато, але Доктор знову зіткнеться з іншопланетною расою під назвою джудуни, як розкрив перший кадр 12 сезону.

1743 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: