Дзідзьо озвучив мультфільм «Playmobil: Фільм»

25 грудня 2019,  17:55 | Новини фільмів

Новий український трейлер мультфільму «Playmobil: Фільм» порадує шанувальників співака Дзідзьо, оскільки він дублює тут одного з основних персонажів.

«Playmobil: Фільм» відправить глядачів у новий казковий всесвіт, де можливо все. Його офіційний синопсис повідомляє:

Коли молодший брат Марлі — Чарлі — несподівано зникає в чарівному, анімованому всесвіті Playmobil, дівчина повинна пройти безліч випробувань, щоб повернути його додому. Вона вирушає у фантастичну подорож через приголомшливі нові світи, знайомиться і об'єднується з новими друзями. Пригоди, в які потрапляє Марла, а згодом і Чарлі, надихають їх на думку, що неважливо які обставини створює для тебе життя — ти досягнеш всіх вершин, якщо повіриш в себе!

В оригіналі голосами персонажів стали Аня Тейлор-Джой, Деніел Редкліфф, Гебріел Бейтман, Джим Геффіган і Меган Трейнор.

Співак Михайло Хома, він же Дзідзьо, буде українським голосом балакучого водія фуд-трака Дела, якого Марла зустріне у світі Playmobil. Він допоможе їй освоїтися в цьому незвичайному всесвіті і знайти її брата Чарлі.

На початку року Дзідзьо втілив секс-гуру у фільмі «Свінгери 2», зараз його можна побачити в комедійному серіалі «Відморожений», а в 2020 році очікується прем'єра повнометражної комедії «Зірки за обміном», де він зіграє разом з Олею Поляковою.

В українські кінотеатри «Playmobil: Фільм» прибуде 30 січня.

2865 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: