Меттью МакКонахі стає злочинним босом в новому трейлері «Джентльменів»

24 грудня 2019,  18:45 | Новини фільмів

Тримайтеся міцніше і не сумнівайтеся в його авторитеті! Вчора вийшов другий трейлер кримінальної драми «Джентльмени» від культового британського режисера Гая Річі, головну роль в якій виконує лауреат премії «Оскар» Меттью МакКонахі.

Новий фільм від режисера культових картин «Великий куш» і «Шерлок Холмс» розповість про американця Мікі Пирсона (Макконахі), який переїхав до Лондона і створив там дуже прибуткову імперію марихуани.

Коли в злочинних колах з'являється інформація, що він хоче продати свою імперію і назавжди вийти з бізнесу, місцеві гангстери починають будувати навколо нього змови, вдаватися до шантажу, хабарів, викраденнь та інших злочинних методів, щоб прибрати до рук його справу.

Але Мікі так просто не візьмеш, адже він, як він сам заявляє в трейлері, є левом, а «коли лев голодний, він їсть».

Компанію і конкуренцію МакКонахі в цій боротьбі за владу складуть Чарлі Ганнем, Мішель Докері, Колін Фаррелл, Г'ю Грант, Джеремі Стронг та Генрі Голдінг. Побачити їх усіх разом можна на локалізованому постері нижче.

«Джентльмени» увірвуться в кінотеатри України 30 січня. Це буде перший фільм Річі після діснеївського рімейку «Аладдін», який заробив у світовому прокаті понад 1 мільярд доларів.

1904 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: