Трейлер української спортивної драми «Пульс»

18 грудня 2019,  14:26 | Оновлення

Презентуємо перший трейлер спортивної драми «Пульс». Динамічне відео знайомить глядачів з головною героїнею та викликами, що стають на її шляху до мрії.

Це історія юної української легкоатлетки, яка живе в маленькому містечку та має велику мрію — потрапити на Олімпіаду. Її спортивна кар’єра тільки починається, але внаслідок жахливої автомобільної аварії дівчина зазнає важких травм і майже втрачає зір. Здається, що тепер Оксана не має шансів не тільки на омріяні Олімпійські ігри, але й на нормальне життя. Проте дівчина не збирається здаватися та прагне довести: на шляху до справжньої мрії не існує перешкод.

Дивіться в кіно з 19 березня 2020 року.

На шляху до великої мрії часто трапляються перешкоди, що здаються нам нездоланними. Цетрапляється скрізь: у роботі, творчості, в особистому житті. І хоча сюжет «Пульсу» начебто впершу чергу про спорт, насправді, центральні теми та проблеми стрічки є дуже універсальними.Це неймовірно сильна та мотивуюча історія, що спроможна дійсно надихати. Це приклад длябагатьох людей як треба йти до своєї мрії, долати будь які виклики та перемагати.

розповідає продюсер «Пульсу» Єгор Олесов


«Пульс» – біографічна спортивна драма, заснована на реальній історії української чемпіонки Оксани Ботурчук. Допрем’єрний показ першого трейлеру відбувся в рамках презентації проєкту на Варшавському міжнародному кінофестивалі. Емоційна історія про неймовірну цілеспрямованість та волю до перемоги української спортсменки вразила учасників презентації.

Я дуже радий, що Warsaw Film Festival з сотні інших фільмів обрали саме «Пульс». Після показуробочих матеріалів я отримав дуже багато відгуків, що саме таке кіно зараз реально має попит усвіті. Що «Пульс» демонструє Україну в новому світлі, і зацікавленість європейськихдистриб'юторів – найкраще цьому підтвердження. Я вірю, що ми зможемо донести цю історію якомога більшій кількості людей, та це тільки початок. Як ми кажемо в «Пульсі» – Живи. Мрій. Долай».

поділився режисер фільму Сергій Чеботаренко
2441 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: