Небезпечні гаджети: дивимось третій фрагмент анімації «Шпигуни під прикриттям»

16 грудня 2019,  13:51 | Новини фільмів

Вийшов новий фрагмент пригодницько-комедійного мультфільму «Шпигуни під прикриттям», головних героїв якого озвучують зірка «Аладдіна» Вілл Сміт і зірка блокбастера «Людина-павук: Далеко від дому» Том Голланд.

Нова анімаційна картина від студії Blue Sky, яка подарувала нам франшизу «Льодовиковий період», розповість про незвичайний дует випадкових напарників, яким належить врятувати світ. Сміт озвучує харизматичного супершпигуна Ленса Стерлінга, а Голланд— талановитого, але дуже незграбного винахідника Волтера Бекетта, який створює різні гаджети для місій Ленса.

У третьому фрагменті «Шпигунів під прикриттям» Волтер намагається представити Ленсу свою нову ідею — зробити його невидимим, — але Ленс у цей час розглядає ручку, яка випала з сумки Волтера, ручка починає світитися і... Волтера розмазує по стінці ліфта. Буквально.

Нижче ви знайдете нові кадри з цією веселою парочкою шпигунів. Клікайте на зображення, щоб перейти до галереї мультфільму і подивитися інші кадри за їх участю, а також за участю персонажів, які говоритимуть голосами відомих акторів Карен Гіллан, Бена Мендельсона, Рейчел Броснахен, Рашиди Джонс, Масі Ока та D.J. Халеда.

Дивіться також різдвяний трейлер мультфільму «Шпигуни під прикриттям», який вийшов минулого тижня. В кінотеатри України він прибуде 25 грудня.

2090 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: