«Усі разом до кінця»: вийшов новий ТБ-ролик «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження»

10 грудня 2019,  14:13 | Новини фільмів

Прем'єра фантастики Джей Джей Абрамса «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» відбудеться вже наступного тижня, і ми продовжуємо ділитися з вами цікавими ТБ-роликами, які показують нові моменти фільму.

На початку ТБ-ролика Рей (Дейзі Рідлі) говорить, що вона «піде одна», на що Фінн (Джон Бойєга), По (Оскар Айзек), Чубакка (Йонас Суотамо), C-3PO (Ентоні Деніелс) та BB-8 їй відповідають, що вони підуть разом з нею і будуть битися «разом до самого кінця».

Ми вирушаємо на нову планету, де По повідомляє, що «у них є друзі», які підуть за Рухом опором, і Фінн готовий вести людей у вирішальний бій проти Верховного порядку.

Разом з ними тут можна побачити Лею (Керрі Фішер) та Лендо (Біллі Ді Вільямс), а наприкінці з'являються Кайло Рен (Адам Драйвер) і темна Рей.

На початку місяця вийшло 12 персональних постерів фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», які розкривають декілька нових героїв і нового дроїда. Ним буде D-O, який подружиться з BB-8.

Квитки на фільм «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» ви знайдете в нашій афіші. У широкий прокат він вийде 19 грудня, а його допрем'єрні покази в деяких кінотеатрах України стартують 18 грудня.

3430 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: