«Абатство Даунтон» отримає сиквел

30 листопада 2019,  19:45 | Новини фільмів

Повнометражне продовження хітового британського серіалу «Абатство Даунтон» виявилося настільки успішним, що його творець Джуліан Феллоуз вже обмірковує, про що може розповісти сиквел.

Фільм «Абатство Даунтон», який повернув на екрани знамените сімейство британських аристократів Кроулі та їхню прислугу, заробив у світовому прокаті $185,1 млн, тобто окупив свій бюджет, який склав $17 млн, більш ніж в 10 разів.

Продюсер фільму Гарет Нім повідомляє в новому інтерв'ю, що вони вже думають над наступною главою цієї історії, пише кіножурнал Empire:

Ми говоримо про це. Ми працюємо над тим, якою буде ця історія і коли ми зможемо це зробити. Але все так само, як і в перший раз: нам доведеться знову зібрати всіх [акторів] разом. А це великий виклик.

Основний каст серіалу і фільму, куди входять Мішель Докері, Г'ю Бонневілль, Меггі Сміт, Аллен Ліч, Джоанн Фроггатт та Джим Картер, налічує близько 20 акторів, так що узгодити їхні графіки, щоб зняти ще один фільм, буде дуже непросто. Але ми сподіваємося, що у продюсерів все вийде.

Українська прем'єра фільму «Абатство Даунтон» відбулася у четвер, 28 листопада. Квитки на його сеанси ви знайдете в нашій афіші.

2114 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: