«Зоряні війни: Скайвокер. Сходження»: новий графічний постер з Рей і Кайло Реном

27 листопада 2019,  16:45 | Новини фільмів

Компанія IMAX представила свій постер наукової фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», який показує дуель головної героїні і головного лиходія трилогії на тлі... «Зірки смерті».

Про появу привида «Зірки смерті» в дев'ятому епізоді нам повідомив ще тизер-трейлер, у кінці якого Рей (Дейзі Рідлі), Фінн (Джон Бойєга), По (Оскар Айзек), Чубакка (Йонас Суотамо), C-3PO (Ентоні Деніелс) та BB-8 дійшли до океану, де покоїлися останки зброї масового знищення Дарта Вейдера.

На новому графічному постері від IMAX Рей б'ється на дуелі на світлових мечах з Кайло Реном (Адам Драйвер), поки навколо хльостають хвилі, а над ними на задньому плані зловісно підноситься розбита воронка «Зірки смерті».

Згідно з інформацією, якою поділилася студія Disney, останнім притулком для неї став океанський місяць під назвою Кеф Бір (Kef Bir).

Клікайте на зображення нижче, щоб перейти до галереї фільму і подивитися інші постери заключної глави легендарної саги Джорджа Лукаса.

Квитки на сеанси «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» ви знайдете в нашій афіші. Допрем'єрні покази стартують 18 грудня.

Дивіться також перший фрагмент фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», який розкриває цікавий апгрейд у штурмовиків.

2219 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: