«Месники: Завершення»: вирізана сцена з Наташею та Клінтом на Вормірі

20 листопада 2019,  12:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапила нова вирізана сцена блокбастера «Месники: Завершення», яка показує альтернативний фінал для Чорної вдови.

У фільмі «Месники: Завершення» ми втратили не тільки Тоні (Роберт Дауні мол.), але й Нат (Скарлетт Йоханссон), яка також пожертвувала собою заради того, щоб виправити те, що зробив Танос (Джош Бролін).

Вона зустріла свій героїчний фінал, коли вони з Клінтом (Джеремі Реннер) вирушили у 2014 рік на планету Вормір, щоб добути Камінь Душі. Як відомо, щоб його отримати, людина повинна принести в жертву того, кого вона любить, і в остаточній версії фільму Клінт і Нат обидва хотіли принести в жертву самих себе, але Нат вдалося це швидше, і Клінт повернувся у 2023 рік з Каменем і розбитим серцем.

Ентоні і Джо Руссо зняли ще один варіант цієї сцени (див. вище), в якому Клінт і Нат не б'ються, проте на них нападає армія Таноса. Нат ранять під час обстрілу, вона рятує Клінту життя і стрибає зі скелі, знову приносячи себе в жертву. Так, ця альтернативна сцена все одно розіб'є ваше серце. Просто альтернативним способом.

Якщо ви ще хочете поридати, то дивіться іншу вирізану сцену, яка показує зворушливий триб'ют супергероїв Тоні Старку.

Супергеройський блокбастер «Месники: Завершення» вийшов на екрани у квітні і з тих пір став найуспішнішим фільмом всіх часів, заробивши в світовому прокаті рекордні $2,798 млрд.

Наташа повернеться на великі екрани у своєму сольному фільмі «Чорна вдова», який вийде в український прокат 30 квітня 2020 року.

4581 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: