Чорна манта повернеться в сиквелі «Аквамена»

11 листопада 2019,  23:15 | Новини фільмів

Актор Яхья Абдул-Матін II підтвердив, що його суперлиходій Чорна манта знову битиметься з Артуром Каррі в супергеройському екшені «Аквамен 2».

На початку першого «Аквамена», який вийшов на екрани в грудні 2018 року, головний герой Артур Каррі зіткнувся з найманцем Девідом Кейном під час того, як він зі своїм батьком і бандою напав на російський підводний човен. У цьому протистоянні гине батько Девіда Джессі Кейн, і найманець клянеться помститися Артуру.

Через деякий час Девід отримує такий шанс, коли до нього звертається зведений брат Артура Орм і дає найманцю технологію з Атлантиди. Модифікувавши її, Девід отримує суперкостюм і шолом, який може стріляти лазерами, і таким чином стає суперлиходієм Чорною мантою. Нова сутичка з Акваменом знову обертається для Девіда поразкою, і тепер він готується до чергового реваншу.

В образах Артура Каррі і принцеси Мери в сиквелі повернуться актори Джейсон Момоа та Ембер Герд. Режисером їхньої другої пригоди буде Джеймс Ван.

Зараз Абдул-Матіна можна побачити в іншій екранізації коміксів DC серіалі «Хранителі» від каналу HBO. Раніше в цьому році він зіграв в горор-трилері «Ми» та серії науково-фантастичного серіалу «Чорне дзеркало».

Прем'єра екшену «Аквамен 2» очікується 15 грудня 2022 року.

2001 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: