«Крижане серце 2»: дивимося перший фрагмент з Олафом і Анною

11 листопада 2019,  16:27 | Новини фільмів

Скучили за милим сніговиком Олафом, який любить літо? Тоді спеціально для вас студія Disney поділилася першим фрагментом свого мультфільму «Крижане серце 2», де Олаф розмірковує про зміни у житті.

У першому «Крижаному серці» Ельза (Ідіна Мензел) зробила добродушного сніговика Олафа (Джош Гад) за допомогою своїх сил, а також подбала про те, щоб він не розтанув з приходом весни.

З тих пір Олаф став невід'ємною частиною сім'ї, і в новому відео він насолоджується сонечком разом з Анною (Крістен Белл), але коли повз пролітає червоний листочок, він стає задумливим, оскільки «ніщо у світі не вічне», включаючи літо.

Сніговик запитує у Анни, чи не переживає вона з цього приводу, на що дівчина відповідає негативно, після чого Олаф зазначає, що не може дочекатися, щоб стати «таким же давнім, як вона», і теж не переживати щодо цього.

Дивіться також п'ятий трейлер мультфільму «Крижане серце 2», який вийшов минулого тижня і оголосив про старт продажу квитків.

Так що ви вже можете придбати квитки на «Крижане серце 2» на нашому сайті. В український прокат мультфільм виходить 21 листопада.

4128 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: