«Доктор Стрендж 2»: Доктор Стрендж і Багряна відьма б'ються пліч-о-пліч на фан-постері

7 листопада 2019,  00:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У супергеройському екшені «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля» до наймогутнішого мага нашої планети приєднається Багряна відьма, і шанувальники вже представили, як вони разом будуть протистояти злу.

Деталі сюжету сиквела «Доктора Стренджа», який вийшов у 2016 році, тримаються в суворій таємниці, як це любить Кевін Файгі, проте відомо, що нова сольна пригода Доктора Стренджа буде в дусі горора, і в ній Стренджу буде допомагати Багряна відьма, яка спочатку була лиходійкою, а потім перейшла на бік Месників у кінці фільму «Месники: Ера Альтрона».

Фан-постер екшену «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля» від postersroster показує, як супергерої Бенедикта Камбербетча і Елізабет Олсен б'ються з ворогом (або ворогами) в космосі, поки на них нападає магія зеленого кольору. Наприклад, це може бути суперлиходійка Жах, в ролі якої багато хто хоче бачити Єву Грін.

Разом з ними в сиквелі повернеться актор Бенедикт Вонг в образі мага Вонга. А режисером їхньої спільної пригоди стане Скотт Дерріксон.

Українська прем'єра фільму «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля» очікується 6 травня 2021 року. Також в 2021 році на екрани вийдуть ще два екшени «Шан-Чі та легенда десяти кілець» і «Тор: Любов і грім».

2806 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: