Фільм «Обмін принцес» з Ванессою Гадженс отримає сиквел

5 листопада 2019,  19:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка трилогії «Класний мюзикл» Ванесса Гадженс знову зіграє кілька ролей у продовженні своєї популярної романтичної комедії «Обмін принцес».

Стримінговий сервіс Netflix замовив продовження святкової мелодрами «Обмін принцес» («На місці принцеси»), в якій Гадженс втілила талановиту дівчину-пекаря Стейсі і герцогиню Маргарет з Монтенаро, яка збирається заміж за принца Белгравії. Помітивши свою величезну зовнішню схожість, дівчата вирішили помінятися ролями на два дні, що змінило життя обох.

Сиквел отримав назву «The Princess Switch: Switched Again» («Обмін принцес: Знову помінялися»), і в ньому Маргарет несподівано успадковує трон Монтенаро і потрапляє в скрутне становище зі своїм коханим Кевіном (Нік Сагар). На допомогу їй приходить подруга Стейсі, а на горизонті з'являється ще один двійник, тусовщиця Фіона, яка збирається порушити їхні плани.

Так що тепер Гадженс належить зіграти одразу трьох різних героїнь. Разом з цим вона стала одним з продюсерів фільму, який зніме Майк Рол.

Через кілька тижнів актриса з'явиться в новому різдвяному фільмі від Netflix «The Knight Before Christmas», де зустріне справжнього принца, а в січні її можна буде побачити на великому екрані в бойовику «Погані хлопці назавжди», чий новий трейлер був представлений сьогодні.

Прем'єра фільму «Обмін принцес 2» очікується наприкінці 2020 року.

4005 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: