Дивимося трейлер 2 сезону серіалу «Кінець й***го світу» з Джессікою Барден і Алексом Лоутером

2 листопада 2019,  18:48 | Новини серіалів

Від себе не втекти. Аліса готується до весілля в драматичному трейлері 2 сезону хітового серіалу «Кінець й***го світу», яким днями поділився стримінговий сервіс Netflix.

Чорна драматична комедія з елементами трилера «Кінець й***го світу» («The End of the F***ing World») розповідає про 17-річного Джеймса (Алекс Лоутер), який вважає себе психопатом, і його однокласницю-бунтарку Алісу (Джессіка Барден), для якої Джеймс стає способом втекти від свого неспокійного життя вдома.

У трейлері 2 сезону Аліса готується до нового розділу свого життя, надягаючи весільну сукню і йдучи до вівтаря, але незабаром нам показують, як вона тікає в цій же сукні геть. Так що цей новий розділ триватиме недовго.

Також відео представляє нову героїню на ім'я Бонні (Наомі Акі) «з проблемним минулим», яка «має загадковий зв'язок з Алісою». До речі, в грудні цю актрису можна буде побачити на великому екрані в науково-фантастичному екшені «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

Наприкінці трейлер повідомляє, що прем'єра нових серій серіалу «Кінець й***го світу» відбудеться вже у наступний вівторок, 5 листопада.

2212 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: