У Харкові пройде ретроспектива аніме Хаяо Міядзакі

13 жовтня 2019,  12:37 | Новини фільмів

На наступному тижні у Харкові стартують ретроспективні покази трьох знаменитих аніме видатного японського режисера Хаяо Міядзакі, які організував KyivMusicFilm.

У програму ретроспективи Міядзакі увійшло три його знакових мультфільми: «Принцеса Мононоке» (1997), «Навсікая з Долини вітрів» (1984) і «Віднесені привидами» (2001).

«Принцеса Мононоке» відправляє глядача у подорож разом з принцом Асітакою, який хоче знайти ліки від демонічного прокляття. У своєму квесті він зустрічає відважну Сан, принцесу Мононоке, і опиняється посеред війни між Лісовими богами та людьми із Залізного міста.

«Навсікая з Долини вітрів» розповість про воїтельку і пацифістку принцесу Навсікаю, яка відчайдушно намагається зупинити дві воюючі нації, щоб вони не знищили себе та свою помираючу планету.

А мультфільм «Віднесені привидами» покаже, як під час переїзду її сім'ї у передмістя похмура 10-річна дівчинка знаходить світ, яким правлять боги, відьми і духи, і де люди перетворюються на звірів.

Мешканці та гості Харкова зможуть побачити ретроспективу аніме Міядзакі у кінотеатрі «Київ» з 17 по 23 жовтня. Квитки на покази ви вже можете придбати в нашій афіші (і на сторінках мультфільмів).

2227 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: