Даніель Панабейкер зняла ще одну серію «Флеша» і поділилася закулісним фото

5 жовтня 2019,  19:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського серіалу «Флеш» Даніель Панабейкер оголосила, що стане режисером однієї з серій 6 сезону. І нам вже відома її назва.

Виконавиця ролі Кейтлін Сноу та її супергеройського альтер-его Вбивці Мороз у всесвіті Arrowverse опублікувала в соцмережах фотографію титульної сторінки 6 серії 6 сезону «Флеша» з радісною новиною:

Я продовжую бути глибоко вдячною за можливість зняти [серію] «Флеша». Я сильно люблю працювати з нашим талановитим кастом і командою в якості [режисера]. Спасибі @warnerbrostv @thecw @gberlanti @ewrote і всім, хто підтримує мене. Так схвильована щодо цього!

Ця серія отримала назву «License To Elongate» («Ліцензія на подовження»), і її прем'єра відбудеться 13 листопада за українським часом.

А через майже два тижні актриса і тепер режисер серіалу поділилася закулісним знімком, на якому вона виглядає зосередженою і повністю поглиненою знімальним процесом:

Залишилося тільки 2 дні зйомок 6 серії 6 сезону «Флеша». Це були дуже зайняті пару тижнів, але я дуже вдячна за цю можливість. Я люблю виклики і не можу дочекатися, коли ви подивитеся цю серію!

Це буде друга серія «Флеша», де Панабейкер виступила в якості режисера. Її режисерським дебютом стала 18 серія 5 сезону під назвою «Бог Швидкості» («Godspeed»).

Вчора був представлений розширений трейлер 6 сезону «Флеша», чия прем'єрна серія вийде на екрани 9 жовтня за українським часом.

2205 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: