«Вічні»: Хааз Слейман приступив до зйомок

5 жовтня 2019,  17:07 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Лівано-американський актор Хааз Слейман повідомив про свою участь в супергеройському екшені від Marvel Studios «Вічні», поділившись закулісним селфі на честь свого першого дня зйомок.

Слейман, якому 43 роки, опублікував у п'ятницю в Instagram фотографію, імовірно зроблену в офісі кіностудії з повідомленням:

Перший день зйомок у «Вічних» від Marvel.

Його персонаж в MCU поки не розголошується. Він може зіграти як Девіанта, ворога Вічних, так і когось з оточення основних персонажів (можливо, чоловіка когось з них, оскільки на безіменному пальці лівої руки актора можна помітити обручку).

Раніше ви могли бачити Слеймана в серіалах «Сестра Джекі», «Нікіта», «Таємні зв'язки» й «Царі і пророки», а в минулому році він зіграв в 1 сезоні драматичного екшену «Джек Раян» з Джоном Красінскі.

Ролі Вічних виконають актори Анджеліна Джолі, Річард Медден, Сальма Гайєк, Джемма Чан, Кумейл Нанджіані, Лорен Рідлофф, Браян Тайрі Генрі, Лія МакГ'ю, Ма Дон-сок та Баррі Кеоган. Перший погляд на їхні супергеройські костюми представив новий концепт-арт.

Режисером нового амбітного проекту Marvel виступає Хлоя Чжао. Українська прем'єра екшену «Вічні» відбудеться 5 листопада 2020 року.

2335 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: