Том Круз зустрівся з президентом Зеленським і подивився в Києві локації для зйомок

1 жовтня 2019,  20:20 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Днями жителі Києва були здивовані побачити в метро голлівудську зірку Тома Круза, який прилетів в Україну, щоб зустрітися з президентом Володимиром Зеленським.

Якщо ви бачили в соцмережах фотографію чоловіка, дуже схожого на Тома Круза, на одній зі станцій київського метро, то це не фейк і не розіграш. Зірка франшизи «Місія неможлива» справді відвідав столицю України, щоб познайомитися з Зеленським і подивитися локації для зйомок своїх нових фільмів.

Після зустрічі з Крузом президент України, який і сам є професійним актором і продюсером, написав у соцмережах:

Радий вітати у Києві актора, режисера і просто талановиту людину — Тома Круза. Запросив його до України, щоб він на власні очі побачив, скільки у нашій неймовірній країні цікавих локацій для створення кіно: сучасні урбаністичні пейзажі, старе місто, залишки радянського минулого, тихі та затишні хутори, фантастичні мальовничі краєвиди.

Зеленський зазначив, що спілкувався з Крузом на тему нового українського закону, згідно з яким іноземні кіновиробники отримують 25% компенсації під час зйомок в Україні:

Радію, що Україна починає приваблювати зірок світового кіно. Сподіваюся, закон про компенсації іноземним кіновиробникам, нещодавно ухвалений парламентом, справді відкриє для світового кіно двері України. Впевнений, що ця місія здійсненна! Вдячний Тому Крузу за приємну розмову. Чекаємо в Україні знову!

На зустрічі з голлівудським актором також була присутня перша леді України Олена Зеленська, яку можна побачити в його компанії та компанії президента на фотографії нижче.

В майбутньому Круз зіграє в бойовику «Кращий стрілець: Меверік» і повернеться на екрани в образі спецагента Ітана Ганта у фільмі «Місія неможлива 7». Сподіваємося, що після цього він повернеться в Україну, щоб зняти епізод, наприклад, для восьмьої «Місії».

1783 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: