Герої фантастики «Зоряні війни: Сходження Скайвокера» на обкладинках журналу Empire

27 вересня 2019,  20:48 | Новини фільмів

Головна героїня фільму «Зоряні війни: Сходження Скайвокера» Рей схрещує свій світловий меч з його головним лиходієм Кайло Реном на нових обкладинках листопадового випуску британського журналу про кіно Empire.

Науково-фантастичний бойовик Джей Джей Абрамса «Зоряні війни: Сходження Скайвокера» буде головним блокбастером кінця 2019 року (і початку 2020), і, дивлячись на нові епічні обкладинки Empire, ми зі ще більшим хвилюванням чекаємо на фінальну битву Рей і Кайло Рена, яких втілюють Дейзі Рідлі і Адам Драйвер.

Фільм Абрамса покаже завершення легендарної саги про джедая Люка Скайвокера, яка розпочалася у 1977 році. В образі Люка на екрани повернеться актор Марк Гемілл, незважаючи на те, що в попередньому фільмі «Зоряні війни: Останні джедаї» ми побачили його смерть. Адже для джедая смерть — це тільки новий крок в нескінченність.

Також у дев'ятому епізоді зіграють Керрі Фішер (генерал Лея Органа), Джон Бойєга (Фінн), Оскар Айзек (По Демерон), Лупіта Ніонго (Маз Каната), Донал Глісон (генерал Хакс), Йонас Суотамо (Чубакка), Біллі Ді Вільямс (Лендо Калріссіан) та Ентоні Деніелс (C-3PO).

Українська прем'єра фантастики «Зоряні війни: Сходження Скайвокера» відбудеться 19 грудня, а поки дивимося її ретроспективний трейлер.

3713 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: