Деніел Крейг веде розслідування у другому трейлері детектива «Ножі наголо»

18 вересня 2019,  17:44 | Новини фільмів

Щойно в мережі з'явився новий трейлер і десяток постерів детективного фільму з елементами чорної комедії «Ножі наголо», в якому зірка Бондіани Деніел Крейг грає суміш Шерлока і Пуаро.

Фільм «Ножі наголо» буде заплутаним детективом в дусі Агати Крісті. Коли відомого автора детективів Гарлана Тромбі знаходять мертвим у його маєтку одразу після святкування 85-річчя, допитливий детектив Бенуа Блан загадковим чином виявляється залучений в це розслідування. Блан просіює крізь сито недомовки і корисливу брехню дисфункціональної сім'ї Гарлана та його відданого персоналу, щоб розкрити правду про передчасну смерть письменника.

Разом з Крейгом у «Ножах наголо» зіграють відомі голлівудські актори Кріс Еванс, Ана де Армас, Джеймі Лі Кертіс, Майкл Шеннон, Кетрін Ленгфорд, Дон Джонсон, Тоні Коллетт, Лакіт Стенфілд та Крістофер Пламмер.

В режисерському кріслі цієї заплутаної історії перебуває Раян Джонсон, який зняв науково-фантастичний бойовик «Зоряні війни: Останні джедаї».

Нижче ви знайдете 10 персональних постерів з основними персонажами. Дивіться також український трейлер фільму «Ножі наголо», який був представлений влітку.

Українська прем'єра детектива «Ножі наголо» відбудеться на початку зими, 5 грудня.

2796 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: