Харлі Квінн повернулася з «пташками» на першому постері фільму «Хижі пташки»

18 вересня 2019,  00:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. опублікувала в мережі офіційний постер супергеройського екшену «Хижі пташки», який показує, що у нашої улюблениці Харлі Квінн, як і раніше, не всі вдома.

Суперлиходійка Харлі Квінн (Марго Роббі), яка поступово стала антигероїнею, дебютувала на великому екрані в 2016 році в екшені «Загін самогубців», де вкрала своїм виступом всі серця глядачів.

У своїй другій пригоді під назвою «Хижі пташки» Харлі і три супергероїні з коміксів DC Чорна канарка (Джерни Смоллетт), Мисливиця (Мері Елізабет Вінстед) і Рене Монтойя (Розі Перес) будуть працювати разом, щоб захистити дівчинку Кассандру Кейн (Елла Джей Баско) від кримінального боса Чорної маски (Юен МакГрегор).

Перший постер фільму Кеті Янь дозволяє краще розглянути нові зачіску і макіяж Харлі та її помітні прикраси.

Напис на шиї героїні, зроблений рожевим маркером, говорить: «Розум над хаосом». Очевидно, це іронія, судячи з того, що навколо головної героїні літають «пташки» перераховані вище персонажі разом з ще одним лиходієм Віктором Засом (Кріс Мессіна).

З нетерпінням чекаємо виходу повноцінного трейлера, щоб познайомитися з цими героями ближче. Як тільки він з'явиться в мережі, ви одразу зможете подивитися його на Kinofilms.ua. «Хижі пташки» увірвуться в кінотеатри України 6 лютого 2020 року.

1995 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: