Олег Винник готовий до другого «Скаженого весілля»

16 вересня 2019,  17:07 | Новини фільмів

Нова закулісна фотографія української комедії «Скажене весілля 2» розкриває, що в ній повернеться відомий співак Олег Винник.

Актриса Інна Приходько поділилася наприкінці літа у своєму Instagram, на заздрість всім вовчицям, спільною фотографією з Олегом Винником, повідомивши, що ми знову побачимо його на великому екрані в комедії «Скажене весілля 2»:

Дівчата-вовчиці, заздріть мовчки!!!))) Скажу коротко і ясно, Олег Анатолійович — ви крутий.

У першому «Скаженому весіллі» секс-символ української естради зіграв самого себе, якому дуже не пощастило заблукати в селі Яблунівка, де Василь Середюк (Назар Задніпровський) відчайдушно не хотів видавати свою дочку Катерину (Поліна Василина) за афрофранцуза Франсуа (Джиммі Воха Воха). Там на Винника напав загін його прихильниць, від яких йому ледве вдалося утікти живим.

Яким чином доля знову закине його в Яблунівку, залишається тільки гадати. Але не сумніваємося, що цього разу його чекає не менш теплий прийом.

Також Винник записав для першого фільму разом з Потапом головну пісню під назвою «Найкращий день», яка звучить в тизерах сиквела.

Клікайте на зображення нижче, щоб перейти до галереї фільму і подивитися інші веселі фотографії зі зйомок за участю Винника та каста.

Комедія «Скажене весілля 2», яку знімає режисер Влад Дикий, увірветься в українські кінотеатри 25 грудня.

6718 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: