Красуня з рогами: дивимося таймлапс перетворення Анджеліни Джолі на Малефісенту

11 вересня 2019,  18:13 | Новини фільмів

Нагороду «Відео дня» присуджуємо таймлапсу діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», який під пісню AC/DC «Back In Black» показує, як Анджеліну Джолі гримують для ролі рогатої лісової феї Малефісенти.

Продовження хітового діснеївського приквела «Чаклунка», який вийшов у 2014 році, покаже повернення на великі екрани культової лиходійки Малефісенти (Джолі) та її улюбленої хрещениці принцеси Аврори (Ель Фаннінг). Принцеса збирається заміж за принца Філліпа (Гарріс Дікінсон), але їхні заручини скоро перетворюються на масштабне протистояння між людьми і мешканцями чарівного лісу завдяки матері принца, королеві Інгріт (Мішель Пфайффер).

Разом з таймлапс-відео, де талановиті гримери перетворюють Джолі на чарівну лиходійку (чого тільки варта її грайлива посмішка у кінці), студія Disney поділилася трійкою нових закулісних фотографій, які показують, як у Джолі з'являються гострі вилиці феї.

Дивіться також фічуретку фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», де колеги Джолі захоплюються нею та її героїнею.

Режисером сиквела виступає Гоакім Роннінг, який зняв п'яту пригоду Джека Спарроу «Пірати Карибського моря: Помста Салазара».

В кінотеатри України «Чаклунка 2» прибуде 17 жовтня.

8919 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: