Ченнінг Татум зіграє з Раяном Рейнольдсом в бойовику «Вільний»

9 вересня 2019,  22:31 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка дилогії «Мачо і ботан» Ченнінг Татум з'явиться в науково-фантастичному екшені «Вільний», головну роль у якому виконує зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс.

У бойовику «Вільний» («Free Guy») Рейнольдс втілить співробітника великого банку, який одного разу з'ясовує, що насправді він є гравцем дуже реалістичної відеогри, де кожен може робити все, що йому заманеться. І після цього доля світу опиняється в його руках.

Роль Татума поки не розголошується, але він був помічений на знімальному майданчику фільму «Вільний» у чорному суперкостюмі.

Головну жіночу роль у цій історії виконає зірка хітового серіалу «Вбиваючи Єву» Джоді Комер, яку ви можете побачити в футуристичному костюмі Едварда Руки-ножиці в компанії Рейнольдса і режисера Шона Леві на закулісному фото нижче.

Також компанію їм на екрані складуть режисер супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» Тайка Вайтіті та актор Джо Кірі, відомий завдяки популярному серіалу «Дивні дива».

Востаннє ви могли бачити Татума на великому екрані у 2017 році у фільмах «Kingsman: Золоте кільце» та «Удача Лохана». Після він озвучив головного героя мультфільму «Смолфут» і Супермена в анімації «Лего: Фільм 2».

Українські глядачі зможуть побачити бойовик «Вільний» наступного року. Офіційно підтверджено, що його прем'єра в Україні відбудеться 2 липня 2020.

2525 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: