У серіалах «Сокіл і Зимовий солдат» та «Ванда/Віжен» з'явиться новий суперсолдат

27 серпня 2019,  22:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До касту супергеройських серіалів всесвіту Marvel «Сокіл і Зимовий солдат» і «Ванда/Віжен» приєднався актор Вайатт Рассел, який втілить нового суперсолдата.

У майбутніх серіалах всесвіту MCU з'явиться суперсолдат Джон Волкер, також відомий як Агент США. Спочатку в коміксах Marvel він виступав під псевдонімом Супер-Патріота і був суперлиходієм, а після примірив образ самого Капітана Америка.

Агент США є одним з Месників, носить костюм, схожий на костюм Кепа, і в бою використовує щит з вібранія.

Спочатку Волкер стане постійним персонажем 1 сезону серіалу «Сокіл і Зимовий солдат», який розповість про пригоди Сема Вілсона (Ентоні Макі) й Бакі Барнса (Себастіана Стена), а після повернеться в серіалі «Ванда/Віжен» про альтернативну реальність за участю Багряної відьми (Елізабет Олсен) й Віжена (Пол Беттані).

Наприкінці блокбастера «Месники: Завершення» Стів Роджерс (Кріс Еванс) передав свій щит і титул Капітана Америка Сему, але може пройти час, поки Сем відмовиться від польотів з крилами Сокола і стане новим Кепом цього кіновсесвіту.

Волкера зіграє Ваятт Рассел, якого ви можете знати завдяки фільмам «Мачо і ботан 2», «Оверлорд» і «Вибивайло: Епічна сутичка» та серіалу «Чорне дзеркало».

Серіал «Сокіл і Зимовий солдат» вийде на екрани восени 2020 року. Прем'єра серіалу «Ванда/Віжен» відбудеться навесні 2021 року.

3543 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: