«Доктор Стрендж 2»: як Єва Грін може виглядати в образі суперлиходійки Жах

16 серпня 2019,  19:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На конвенції San Diego Comic-Con стало відомо, що супергеройський екшен «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля» буде першим горором MCU, на честь чого його новий фан-постер пропонує на роль головної лиходійки Єву Грін.

Деталі другого сольника про пригоди мага Доктора Стренджа тримаються в суворому секреті, але тема жахів дозволила шанувальникам припустити, що він зіткнеться в новому фільмі з лиходієм Жахом, здатним маніпулювати розумом своїх жертв, показуючи їм моторошні ілюзії.

В коміксах Жах (Nightmare) є чоловіком, але відомий художник BossLogic вирішив взяти на цю роль Єву Грін і зобразив її в центрі свого фан-постера, яким поділився у Twitter:

Ходить слух, що Єву Грін розглядають на роль Жах, і я двома руками за. Вона лякаюча жінка, але в той же час прекрасна.

Після її ролі в серіалі «Страшні казки» з цим складно не погодитися. А як вам Грін в образі Жах?

На постері разом з нею і Бенедиктом Камбербетчем присутня Елізабет Олсен, яка в MCU виконує роль Багряної відьми, і це вже не фантазія BossLogic, а офіційно підтверджена інформація: у другому своєму фільмі Стівен Стрендж об'єднається з Вандою Максімофф.

Також їм допомагатиме маг Вонг у втіленні Бенедикта Вонга.

Українська прем'єра фільму «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля», який зніме режисер Скотт Дерріксон, очікується 6 травня 2021 року.

72868 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: