Перший погляд на Кейт Бланшетт і Сару Полсон в новому серіалі «Місіс Америка»

13 серпня 2019,  17:06 | Новини фільмів

Володарка премії «Оскар» Кейт Бланшетт посміхається на першому кадрі біографічного міні-серіалу «Місіс Америка», де вона виконає головну роль.

Події біографічної драми «Місіс Америка» відбуватимуться в США в 1970-і роки і розкажуть про активістку Консервативної партії Філліс Шлефлі, яка розгортає несподівану кампанію проти прийняття поправки про рівні права для жінок.

Роль Філліс Шлефлі виконає Бланшетт, яка просто світиться від радості на першому кадрі. Далі за нею можна побачити зірку серіалу «Американська історія жахів» Сару Полсон, яка грає героїню на імя Еліс. А на третьому кадрі серіалу зображена володарка премії «Золотий глобус» Трейсі Ульман в образі Бетті Фрідан, однієї з лідерок американського фемінізму.

Компанію їм складе зірка фільму «Родина за хвилину» Роуз Бірн, яка зіграє молоду активістку і борця за рівноправ'я Глорію Стайнем.

Також в цій історичній драмі з'являться відомі актори і актриси великого і малого екранів Джеймс Марсден, Елізабет Бенкс, Марго Мартіндейл, Джон Слеттері, Узо Адуба та Мелані Лінскі.

Режисерами міні-серіалу виступають Анна Боден та Раян Флек, які зняли супергеройський блокбастер «Капітан Марвел». Його творцем є сценарист Даві Воллер, який працював над такими хітовими серіалами, як «Відчайдушні домогосподарки» і «Божевільні».

Дати прем'єри у «Місіс Америки» поки немає. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

У вересні Бланшетт можна буде побачити в кінотеатрах України в драматичній комедії Річарда Лінклейтера «Де ти поділася, Бернадетт?».

2734 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: