«Людина-павук: Далеко від дому» і «Аладдін» стали новими мільярдерами 2019 року

27 липня 2019,  11:53 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Давай, Павучок! Всього за три тижні світового прокату супергеройський фільм Джона Воттса «Людина-павук: Далеко від дому» зумів приєднатися до клубу мільярдерів.

«Людина-павук: Далеко від дому» тепер є першою і поки єдиною екранізацією коміксів Marvel про Людину-павука, якій вдалося заробити 1 мільярд доларів, пише The Hollywood Reporter.

До цього літа найприбутковішим фільмом про Пітера Паркера був «Людина-павук 3» з Тобі Магуайром, чий бокс-офіс склав $890,9 млн.

Дебютний сольник Тома Голланда «Людина-павук: Повернення додому», який вийшов на екрани у 2017 році, зі своїми $880,2 млн тепер опустився в даному рейтингу на 3-е місце.

Слідом за юним Месником заповітну межу бокс-офісу перетнув і новий діснеївський рімейк «Аладдін», режисером якого став Гай Річі. Ідея запросити Вілла Сміта на роль Джіні окупилася з головою.

Першим фільмом-мільярдером у 2019 році став інший сольник від Marvel Studios «Капітан Марвел» з Брі Ларсон у головній ролі, а після його наздогнав і обігнав блокбастер «Месники: Завершення», який зараз з результатом у $2,792 млрд є найприбутковішим фільмом всіх часів. Так що бокс-офісом продовжують правити Disney і Marvel.

2876 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: