Капітан Марвел стала джедаєм, і Нік Ф'юрі від цього в захваті

25 липня 2019,  19:22 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Брі Ларсон, яка зіграла головну роль в супергеройському екшені «Капітан Марвел», підірвала Інтернет своїм крутим косплеем зі світу «Зоряних воєн».

Володарка премії «Оскар» вже давно проголосила себе великою прихильницею саги Джорджа Лукаса, і на новому знімку в своєму Instagram Ларсон вийшла на новий рівень, повністю перевтілившись у джедая та озброївшись світловим мечем:

Категорія: РЕАЛЬНІСТЬ ДЖЕДАЯ.

Її колега по фільму «Капітан Марвел» Семюел Л. Джексон, який у другій трилогії «Зоряних воєн» грав магістра-джедая Мейса Вінду, оцінив такий професійний косплей і блиснув в коментарях своїми знаннями про всесвіт Лукаса:

Сила велика в цій!!! Мідіхлоріани зашкалюють!

Мідіхлоріани є мікроскопічними організмами, які живуть у симбіозі в клітинах всіх живих істот і виступають посередниками між ними та могутньою енергією, відомою як Сила. Так що Джексон цілком може скласти свій іспит на джедая в будь-який момент.

Після «Капітана Марвел» Ларсон і Джексон возз'єдналися в блокбастері «Месники: Завершення», а прямо зараз Джексона можна побачити в образі Ніка Ф'юрі в екшені «Людина-павук: Далеко від дому».

Новий фільм про джедаїв «Зоряні війни: Сходження Скайвокера», який завершить третю трилогію про далеку-далеку галактику, вийде на екрани у грудні. І ми твердо впевнені, що Ларсон піде на його найперший показ, а ви?

8952 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: