Концепт-арт «Чорної вдови» розкриває костюм суперлиходія Таскмастера

23 липня 2019,  19:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На Comic-Con був показаний перший концепт-арт супергеройського екшену «Чорна вдова», на якому Наташа Романова б'ється з суперлиходієм Таскмастером.

Сюжет сольника про пригоди Наташі Романової, в образі якої на екрани повертається Скарлетт Йоханссон, все ще тримається в секреті, але тепер ми знаємо, що в «Чорній вдові» вона буде битися з лиходієм Таскмастером. Хто ж він такий?

В коміксах Marvel Таскмастер або Наглядач (Taskmaster) дебютував у травні 1980 року в якості ворога Месників. Він родом з Брукліна, звідки й Капітан Америка, і має здатність копіювати рухи будь-якої людини, за якою він спостерігає. Тобто в бійці з будь-яким досвідченим бійцем, як Наташа, він буде використовувати його прийоми проти нього самого. Плюс концепт-арт показує, що в руках суперлиходія є щит, можливо зроблений з вібранія, так що в битві у нього є додаткова перевага. Хоча навряд чи Наташа піде на нього з голими руками.

На малюнку, яким у Твіттері поділився голова відділу візуальної розробки Marvel Studios Енді Парк, битва Чорної вдови і Таскмастера відбувається вночі в променях місячного світла на залізному мосту, але у фільмі вона може розгортатися на інший локації.

Хто ховається під маскою суперлиходія, залишається тільки гадати.

Компанію Йоханссон під час її сольного пригоди складуть актори Рейчел Вайс, Девід Гарбор, Флоренс П'ю, О.Т. Фагбенлі та Рей Вінстон. Може Таскмастером буде хтось із них? Як ви думаєте?

Українська прем'єра екшену «Чорна вдова», який знімає режисерка Кейт Шортланд, очікується 30 квітня 2020 року.

3114 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: