Бред Пітт та Емма Стоун можуть зіграти в новому фільмі від режисера «Ла-Ла Ленда»

17 липня 2019,  19:56 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер оскароносного мюзиклу «Ла-Ла Ленд» Дем'єн Шазелл готується до зйомок свого нового фільму під назвою «Babylon», головні ролі в якому він запропонував Бреду Пітту та Еммі Стоун.

Шазелл збирається возз'єднатися зі Стоун, яка за свою роль в «Ла-Ла Ленді» отримала премію «Оскар», на зйомках свого нового проекту про Голлівуд, повідомив у понеділок сайт The Hollywood Reporter.

І тепер до них може приєднатися сам Бред Пітт, пише Deadline.

Про сюжет фільму «Babylon» («Вавилон») відомо мало, але його події будуть розвиватися в 1920-х роках в Голлівуді під час переходу кінематографа від німих фільмів до звукових картин.

Стоун пропонують роль Клари Боу, одного з перших секс-символів Голлівуду. Роль Пітта поки тримається в секреті.

Минулого року Шазелл представив оскароносний байопік про Ніла Армстронга «Перша людина», головну роль в якому виконав колега Стоун по «Ла-Ла Ленду» Раян Гослінг.

Стоун нещодавно була номінована на «Оскар» за фільм «Фаворитка», а восени повернеться на екрани в комедійному горорі «Вітаємо у Зомбіленді 2».

Пітта можна буде побачити в кінотеатрах набагато раніше він грає одну з головних ролей в новому фільмі Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», чия прем'єра в Україні відбудеться 15 серпня.

1756 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: