Девід Літч хоче зняти «Дедпул 3»

17 липня 2019,  03:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер антигеройського екшену «Дедпул 2» Девід Літч готовий взятися за третю пригоду дуже балакучого і швидко регенеруючого найманця Вейда Вілсона.

У новому інтерв'ю, яке Літч дав сайту Comic Book на червоній доріжці прем'єри свого нового екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу», режисер розповів, як йдуть справи з фільмом «Дедпул 3» після об'єднання Disney та 20th Century Fox:

У нашому світі всі [режисери] хочуть його зробити. Тому, якщо до мене звернуться з пропозицією зняти «Дедпул 3», моя відповідь буде: «Звичайно так». Але я думаю, що зараз багато чого відбувається у світі Disney та Fox, і хто знає, до чого прийде весь цей світ Marvel після [подій фільму] «Месники: Завершення». Коли пил осяде, давайте сподіватися, що Дедпул виживе. Трохи іронічно, чи не так?

«Дедпул 2» став гідним продовженням першого фільму про Людей Ікс з рейтингом 18+, що визнали як звичайні глядачі, так і кінокритики. Сиквел з Раяном Рейнольдсом у головній ролі зібрав $785 млн, ставши найприбутковішим фільмом даної франшизи, поки перший «Дедпул», режисером якого був Тім Міллер, заробив $783,1 млн.

Боси Disney і Marvel Studios напевно активно думають про те, чи варто робити Дедпула частиною кіновсесвіту, де мешкають Месники і Вартові Галактики, чи залишити його поки в сольному плаванні. У будь-якому випадку сподіваємося, що вони не покладуть його франшизу на полицю.

Тим часом новий фільм Літча «Форсаж: Гоббс та Шоу», де головні ролі виконують Двейн Джонсон і Джейсон Стейтем, вийде в український прокат 1 серпня.

1965 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: