Не галасуйте: Джон Красінські приступив до зйомок горора «Тихе місце 2»

16 липня 2019,  23:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 15 липня, стартував знімальний процес очікуваного науково-фантастичного фільму жахів «Тихе місце 2», чия прем'єра відбудеться вже в наступному році.

Напружений горор «Тихе місце» вразив глядачів в 2018 році, показавши постапокаліптичний світ, в якому живе одна сім'я, і її члени з усіх сил намагаються не видавати гучних звуків і навіть не розмовляти одне з одним пошепки, оскільки на будь-який звук приходять кровожерливі монстри.

Тепер ми можемо бути впевнені, що побачимо продовження цього фільму, оскільки режисер і сценарист Джон Красінські поділився у понеділок в Твіттері фотографією хлопавки, яка повідомила, що вже почалися зйомки «Тихого місця 2».

На хлопавці також можна помітити освітлену вночі ферму головних героїв, де відбувалися події першого «Тихого місця».

В сиквелі повернуться Емілі Блант, яка грає Евелін Ебботт, а також Міллі Сіммондс та Ноа Джуп, які втілюють її дітей Ріган і Маркуса. Красінські виконував роль Лі Ебботта, чоловіка Евелін та батька Ріган і Маркуса, але, на жаль, він загинув у першому фільмі, так що навряд чи ми тепер побачимо його в кадрі.

Нових персонажів втілять Кілліан Мерфі та Браян Тайрі Генрі.

Продюсерами проекту разом з Красінські виступають Майкл Бей, Бредлі Фуллер, Аллісон Сігер та Ендрю Форм, які працювали над першою частиною.

У світовий прокат «Тихе місце 2» вийде в березні 2020 року.

1430 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: