Сальма Гайєк веде переговори з Marvel з приводу ролі у фільмі «Вічні»

11 липня 2019,  02:50 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Загадковий супергеройський екшен від Marvel Studios «Вічні», який представить світу нову команду супергероїв, збирається отримати в свої ряди номінантку на премію «Оскар» Сальму Гайєк.

Гайєк знаходиться на ранній стадії переговорів з кінокомпанією Marvel Studios щодо ролі в екшені «Вічні», пише The Hollywood Reporter.

Відомо, що в цьому новому фільмі популярного супергеройського кіновсесвіту точно зіграють Річард Медден і Кумейл Нанджіані, а ось контракт з Анджеліною Джолі все ще не підписано, але, сподіваємося, що вони з Гайєк знайдуть спільну мову з Marvel, оскільки побачити цих двох великих актрис в образах супергероїнь було б дуже круто.

Екшен «Вічні» розповість про надсильних і майже безсмертних істот, відомих як Вічні, та їхніх не менш могутніх ворогів, відомих як Девіанти, які були створені космічними істотами Селестіалами.

Медден зіграє лідера Вічних Ікара, Джолі планує втілити Серсі, а ролі Гайєк і Нанджіані поки тримаються в секреті.

Режисером цієї екранізації коміксів Marvel буде Хлоя Чжао.

Нещодавно Гайєк можна було побачити в екшені «Тілоохоронець кілера» та комедії «Батьки легкої поведінки». У 2003 році актриса була номінована на премії «Золотий глобус» та «Оскар» за головну роль в байопіку «Фріда».

Прем'єра «Вічних» очікується у 2020 році.

Минулого тижня в український прокат вийшов новий фільм від Marvel Studios «Людина-павук: Далеко від дому», який розповідає про пригоди наймолодшого Месника.

2017 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: