Шарліз Терон повернеться в новому «Форсажі»

10 липня 2019,  20:50 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Бережись, Домінік Торетто. Володарка премії «Оскар» Шарліз Терон знову зіграє кіберлиходійку Сайфер в бойовику «Форсаж 9», чиї зйомки вже стартували.

Про повернення Терон в дев'ятому фільм Він Дизель оголосив у відео, яким поділився днями у своєму Instagram.

Разом з ім'ям Терон він назвав ім'я ще однієї лауреатки премії «Оскар» Хелен Міррен, яка знову зіграє кримінального боса Магдалину Шоу, мати Декарда Шоу. І Сайфер, і Магдалина дебютували на екрані в попередньому фільмі франшизи «Форсаж 8».

Тим часом Декард (Джейсон Стейтем) вирушив у сольне плавання разом з Люком Гоббсом (Двейн Джонсон) в спін-оффі «Форсаж: Гоббс та Шоу», чия прем'єра відбудеться 1 серпня. Так що, швидше за все, «Форсаж 9» обійдеться без їхньої участі.

Компанію Дизелю, Терон і Міррен у кадрі складатимуть ветерани франшизи Мішель Родрігес, Джордана Брюстер, Тайріз Гібсон і Лудакріс, а також Наталі Еммануель, яка приєдналася до касту в «Форсажі 7».

Режисером дев'ятої пригоди Домініка Торетто та його сім'ї гонщиків є Джастін Лін, який зняв «Форсаж 4», «Форсаж 5» і «Форсаж 6».

Зараз Терон можна побачити в кіно в романтичній комедії «Божевільна парочка», де компанію акторці складає Сет Роген. А восени на екрани вийде новий мультфільм «Родина Адамсів», де вона озвучила Мортішу Адамс.

Українська прем'єра екшену «Форсаж 9» очікується 21 травня 2020 року.

2421 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: