Мелісса МакКарті хоче стати лиходійкою Урсулою в рімейку «Русалоньки» від Disney

3 липня 2019,  00:07 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми поки не знаємо, хто зіграє головну роль в діснеївському рімейку мультфільму «Русалонька», але його головною лиходійкою може стати номінантка на премію «Оскар» Мелісса МакКарті.

На вихідних Інтернет підірвало повідомлення про те, що МакКарті веде переговори з приводу ролі морської відьми Урсули в майбутньому діснеївському рімейку «Русалонька».

У мультфільмі юна русалонька Аріель укладає з Урсулою угоду, в ході якої принцеса підземного царства отримує ноги і повинна завоювати серце принца за три дні, інакше стане полонянкою відьми.

Поки участь МакКарті в проекті вирішується, сьогодні стало відомо, що контракт з Disney щодо ролей в новій «Русалоньці» підписали актори Джейкоб ТремблейКімната», «Хижак») і АквафінаВісім подруг Оушена», «Божевільні багатії»).

Треймблей озвучить милу жовто-синю рибку Флаундера, друга Аріель, а Аквафіна стане голосом чайки Скаттл, яка в мультфільмі була чоловічої статі.

На роль Аріель зараз розглядають зірку мюзиклу «Найвеличніший шоумен» Зендею, але студія поки не робила заяви з цього приводу.

Режисером «Русалоньки», у якої ще немає офіційної дати релізу, буде Роб Маршалл, номінований на «Оскар» за знаменитий мюзикл «Чикаго».

Зараз світовий бокс-офіс підкорює діснеївський рімейк «Аладдін», а через два тижні глядачі зможуть знову відправитися до африканської савани у фільмі «Король Лев», заснованому на однойменному мультфільмі.

2690 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: