Ліа Мішель запише альбом до Різдва

29 червня 2019,  20:41 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Лузери» та «Королеви крику» Ліа Мішель повернулася до студії звукозапису, щоб порадувати шанувальників особливим альбомом з різдвяними піснями.

32-річна актриса і співачка оголосила про свій новий альбом в соцмережах, повідомивши, що він вийде вже наприкінці року:

Така щаслива нарешті розповісти вам, люди, над чим я так тяжко працюю останнім часом. Альбом, який я завжди мріяла записати. Він вийде у це Різдво.

Колега по серіалу «Лузери» і близька подруга Мішель Бекка Тобін так прокоментувала цю новину:

Не можу дочекатися.

А Емма Робертс, з якою Мішель разом кричала в «Королевах крику», описала свої емоції з цього приводу вельми красномовно:

Кричу.

Якщо не рахувати нескінченну кількость каверів, які Мішель виконала в образі Рейчел Беррі в музичному серіалі «Лузери», то для неї, як для співачки, альбом різдвяних пісень буде третім сольним альбомом після альбомів «Louder» і «Places», які вийшли у 2014 та 2017 році відповідно.

Разом з хорошою новиною співачка поділилася першим знімком з фотосесії, що присвячена різдвяному альбому, де вона позує в розкішній червоній сукні на вхідних сходах перед будинком, поки навколо йде «сніг».

1530 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: