Містеріо розповідає про Елементалів у фрагменті «Людина-павук: Далеко від дому»

25 червня 2019,  13:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій фрагмент супергеройського екшену від Marvel Studios «Людина-павук: Далеко від дому» розкриває назву та походження гігантських монстрів, з якими доведеться битися головному герою.

Том Голланд вже встиг прохопитися у багатьох інтерв'ю, що монстри з його другого сольника міфічні створіння Елементали, які вміють керувати стихіями. І тепер Містеріо (Джейк Джилленхол) це підтверджує.

Елементали, народжені на орбітах чорної діри, знищили його Землю (так, Містеріо прибув з паралельного всесвіту) і пройшли крізь ріфт, створений діями Таноса (Джош Бролін), щоб зробити те ж саме з нашою Землею.

Також у фрагменті з'являються Нік Ф'юрі (Семюел Л. Джексон) та Марія Гілл (Кобі Смолдерс), і перший дає Пітеру завдання зупинити цих монстрів і врятувати планету. Хлопець не впевнений в цьому, оскільки є «Доброзичливим сусідським Павучком, а не супергероєм, якому під силу врятувати світ», і тут Ф'юрі йому нагадує, що «він вже був у космосі».

Побачити екшен «Людина-павук: Далеко від дому» на великому екрані ви зможете вже наступного тижня — його прем'єра відбудеться 4 липня.

Дивіться також «Людина-павук: Далеко від дому»: Пітер і Нед в рекламі нового електрокара Audi.

4610 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: