Супергеройський фільм «Вічні» від Marvel Studios вийде у 2020 році

23 червня 2019,  01:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Marvel Studios збирається познайомити нас з новою супергеройською командою в своєму наступному потенційному блокбастері «Вічні», чия прем'єра відбудеться вже наступного року.

На сайті IMDb з'явився рік виходу супергеройського екшену «Вічні», і хоча в графі дата прем'єри поки все ще порожньо, ми вже можемо готуватися до зустрічі з новою групою супергероїв, яка повинна відбутися у 2020 році.

Фільм «Вічні» буде заснований на коміксах Marvel і розповість про однойменну команду супергероїв, які належали до раси безсмертних істот, що жила на Землі і створювала її історію та цивілізації.

Одними з них будуть Ікар і Серсея, яких втілять зірка «Гри престолів» Річард Медден та володарка премії «Оскар» Анджеліна Джолі.

Разом з ними в «Вічних» зіграють актори Кумейл Нанджіані і Ма Дон-сок, чиї ролі поки не розголошуються. Режисером їхніх пригод буде Хлоя Чжао.

Незважаючи на те, що Вічні є невідомими супергероями для широкої аудиторії, кіностудія планує зробити їх не менш популярними, аніж Вартові Галактики.

Екшен «Вічні» буде другим та ймовірно останнім марвелівським проектом 2020 року і вийде на екрани, швидше за все, після сольника «Чорна вдова» зі Скарлетт Йоханссон у головній ролі, чиї зйомки стартували наприкінці весни.

2039 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: