Студія Lionsgate готує приквел «Голодних ігор»

17 червня 2019,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за всесвітом Кітнісс Евердін? Тоді у нас чудова новина: письменниця Сьюзен Коллінз напише нову книгу-приквел про «Голодні ігри», і студія Lionsgate вже придбала права на її адаптацію.

Квадрологія «Голодні ігри» є однією з найуспішніших франшиз нашого часу, яка заробила в світовому прокаті майже 3 мільярди доларів. І скоро вона поповнить свою скарбничку.

Події франшизи розвивалися в майбутньому, де щороку проходять масштабні Голодні ігри жорстокі змагання на виживання, в яких примусово беруть участь діти у віці від 12 до 18 років з дванадцяти округів Панему, країни, що виникла на руїнах США. Переможцем у цих Іграх протягом багатьох років міг стати лише один, доки на арені не опинилися Кітнісс Евердін і Піта Мелларк і своїм коханням не змусили Президента Сноу зробити їх обох переможцями. Про що він незабаром пошкодував, оскільки цей акт непокори став початком революції, яка його повалила.

Нова книга про цей всесвіт, яку вже пише Коллінз, вийде у травні 2020 року, і Deadline повідомляє, що глава Lionsgate Motion Picture Group Джозеф Дрейк «з нетерпінням чекає, коли вони знову будуть разом працювати над новим фільмом».

На жаль, враховуючи те, що це буде приквел, і його події будуть розвиватися за 64 роки до подій першого фільму «Голодні ігри», ми не побачимо в ньому ані Дженніфер Лоуренс, ані Ліама Гемсворта, ані Джоша Гатчерсона. У кращому випадку нам представлять Президента Сноу в молодості.

Офіційної назви і дати виходу у приквела «Голодних ігор» поки немає.

1666 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: