Лілі Джеймс приступила до зйомок екранізації роману «Ребекка»

14 червня 2019,  18:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Попелюшка» та «Mamma Mia! 2» Лілі Джеймс поділилася першою фотографією зі знімального майданчика драматичного детектива з елементами трилера «Ребекка».

Впоравшись з промо-туром музичної картини «Вчора», де вона виконує головну жіночу роль, Джеймс вирушила на зйомки фільму «Ребекка», які, як показує нова фотографія з соцмереж актриси, відбуваються зараз на тлі моря та мальовничих скель.

Знімок хлопавки з офіційним логотипом «Ребекки» Джеймс підписала лаконічно, але ємко:

Почалося.

«Ребекка» буде слідувати за молодою заміжньою жінкою місіс де Вінтер, яка прибуває до Мандерлі, похмурого будинку на англійському узбережжі, що належить її новому чоловікові Максіму де Вінтеру. Там новій господині доведеться вести непросту боротьбу з тінню першої дружини Максіма Ребекки, яка померла, та її непривітною економкою місіс Денверс.

Джеймс втілить місіс де Вінтер, а роль її чоловіка містера де Вінтера виконає актор Армі Гаммер, відомий завдяки оскароносним драмам «Клич мене своїм ім'ям» та «Соціальна мережа».

Також в новій екранізації роману Дафни Дю Морье візьмуть участь актори Крістін Скотт Томас, Сем Райлі, Кілі Гоуз, Енн Дауд, Марк Льюїс Джонс і Бен Кромптон.

Її режисером є Бен Вітлі, який зняв фільми «Висотка» і «Перестрілка» та працював над легендарним серіалом «Доктор Хто».

Офіційної дати прем'єри у «Ребекки» поки немає, а от фільм Денні Бойла «Вчора» за участю Джеймс вийде в український прокат 27 червня.

2548 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: