Кріс Гемсворт отримує новий молот в ТБ-ролику «Людей в чорному 4»

11 червня 2019,  13:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures представила новий ТБ-ролик науково-фантастичного екшену «Люди в чорному: Інтернешнл», який містить три відсилання до фільмів Marvel.

Спін-офф франшизи «Люди в чорному», що стартувала у 1997 році, покаже, як у надсекретного агентства ЛВЧ, яке контролює прибульців-нелегалів на Землі, знову буде багато роботи. На службу заступають агент Ейч і агент Ем, і їм належить розкрити крота всередині організації і врятувати світ.

Ролі агентів Ейч і Ем виконують зірки супергеройського фільму «Тор: Рагнарок» Кріс Гемсворт і Тесса Томпсон, і сценаристи вирішили не обійти це увагою.

В новому ТБ-ролику (див. вище) агент Ейч під час затримання прибульця-бандита вирішує скористатися молотом, натякаючи на молот Мйольнір, який є улюбленою зброєю супергероя Тора у втіленні того ж Гемсворта.

Другим відсиланням до MCU є момент, коли агент Ейч запитує у агента Ем, чи не зустрічалися вони раніше. На що вона відповідає: «Серйозно?» Дійсно, Тор, як ти міг забути, як ви разом билися з Гелою у 2017 році, а потім і з Таносом в останніх «Месниках».

А у кінці ролика агент Ем погрожує знищити весь острів, що відсилає до того, як Тор і Валькірія (не без допомоги Локі і Халка) влаштували в Асгарді Апокаліпсис.

До речі, якщо уважно дивитися відео, то в його середині ви можете побачити картину епічної битви з іншопланетянином агентів Кея і Джея, яких в оригінальній трилогії втілювали Томмі Лі Джонс та Вілл Сміт.

Квитки на «Люди в чорному: Інтернешнл» ви знайдете в нашій афіші.

5492 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: