Пітер Паркер обіймає ЕмДжей і згадує Тоні в ТБ-ролику «Людина-павук: Далеко від дому»

26 травня 2019,  15:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні вийшов міжнародний ТБ-ролик супергеройського екшену від Marvel Studios «Людина-павук: Далеко від дому», який показує декілька важливих моментів для Пітера Паркера.

Події другого «Людини-павука» будуть відбуватися після подій блокбастера «Месники: Завершення» і покажуть, як Пітер Паркер (Том Голланд) важко переживає смерть свого ментора Тоні Старка (Роберт Дауні мол.).

У ТБ-ролику Геппі Гоган (Джон Фавро) нагадує Пітеру, як сильно Тоні вірив у його; Людина-павук вирушає в нову небезпечну місію, яку йому доручає Нік Ф'юрі (Семюел Л. Джексон), перед чим віддає Геппі медальйон, щоб той передав його ЕмДжей (Зендея), якщо з ним щось трапиться.

Разом з цим відео показує зворушливі обійми Пітера та ЕмДжей на тлі палаючих машин, причому Пітер одягнений в костюм Людини-павука, але вже без маски. Так що здогадки ЕмДжей щодо особистості цього супергероя отримають підтвердження.

Дивіться також перший фрагмент фільму «Людина-павук: Далеко від дому», де Містеріо (Джейк Джилленхол) бореться з Гідраменом.

В кінотеатри України «Людина-павук: Далеко від дому» вийде 4 липня.

5235 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: