Джин Грей знищує вертольоти в другому фрагменті «Темного фенікса»

24 травня 2019,  15:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тепер не тільки Магніто може керувати металом. Другий фрагмент супергеройського бойовика «Люди Ікс: Темний фенікс» показує зростаючі сили Джин Грей.

В заключній главі франшизи Джин Грей (Софі Тернер) під час космічної місії зіткнеться в космосі з невідомою енергією, але та не вб'є дівчину, а зробить її ще сильнішою. Втрачаючи контроль над своїми зростаючими силами, Джин стає загрозою для людства, і в новому фрагменті її розшукують військові, які прилетіли до Магніто (Майкл Фассбендер) на вертольотах.

Поки військовий розмовляє з Магніто, вертольоти починають виходити з ладу, і всі думають на нього, але незабаром виявляється, що це нова здатність Джин.

Дивіться також перший фрагмент «Темного фенікса», в якому Професор Ікс (Джеймс МакЕвой) намагається зупинити Магніто за допомогою... слів.

Разом з Джин, Еріком та Чарльзом у фільмі повернуться Містік (Дженніфер Лоуренс), Звір (Ніколас Голт), Ртуть (Еван Пітерс), Циклоп (Тай Шерідан), Шторм (Александра Шипп) та Нічний звір (Коді Сміт-МакФі).

Таємничу іншопланетну лиходійку, чия особа поки не розголошується, втілить Джессіка Честейн, яку ви можете побачити на новому постері в компанії інших мутантів.

В кінотеатри України екшен «Люди Ікс: Темний фенікс», режисером якого виступає Саймон Кінберг, прибуде 6 червня.

3319 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: