Всі готуються до прибуття короля і королеви в трейлері фільму «Абатство Даунтон»

21 травня 2019,  16:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В офіційному трейлері фільму «Абатство Даунтон», який був представлений годину тому, сім'ю Кроулі шокує звістка про те, що Даунтон збираються відвідати король і королева Великої Британії.

«Ніякої покоївки, ніякого лакея і навіть няні. Це 1927 рік, ми такі сучасні».

Трейлер фільму підтверджує, що події продовження хітового британського серіалу «Абатство Даунтон» будуть розвиватися у 1927 році, і аристократичне сімейство Кроулі продовжує йти в ногу з часом.

Але раптом і без того насичене життя графа та графині Грентем (Г'ю Бонневілль і Елізабет МакГоверн), їхнії дочок леді Мері (Мішель Докері) та леді Ідіт (Лаура Кармайкл), їхнього зятя Тома Бренсона (Аллен Ліч) та вірної прислуги, яка утримує Даунтон в ідеальній чистоті і порядку, потрясає повідомлення про те, що до них в гості їдуть король Георг V та королева Марія.

Разом з цим трейлер показує повернення вдовуючої графині Грентем (Меггі Сміт) та Ізабель Кроулі (Пенелопа Вілтон), які, незважаючи на свою міцну дружбу, рідко погоджуються і часто підколюють одна одну.

Також компанію їм складуть чоловік леді Мері Генрі Талбот (Метт'ю Гуд), містер Карсон (Джим Картер), місіс Г'юз (Філліс Логан), Джон і Анна Бейтси (Брендан Койл і Джоанн Фроггатт), місіс Патмор (Леслі Нікол), Дейзі (Софі МакШера), Томас (Роб Джеймс-Кольєр), Енді (Майкл Фокс), Мозлі (Кевін Дойл) і Бакстер (Ракель Кессіді).

І якщо ви уважно подивилися трейлер, то напевно помітили, що Томас цілується з новим персонажем. Невже містер Барроу нарешті знайшов своє щастя?

Українська прем'єра фільму «Абатство Даунтон» очікується восени, 31 жовтня, як повідомляють його локалізовані постери, які ви можете розглянути нижче.

2644 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: