Роберт Паттінсон стане новим Бетменом великого екрану

18 травня 2019,  02:53 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Після залишення Беном Аффлеком поста Бетмена студія Warner Bros. знайшла свого нового Темного лицаря в особі зірки франшиз «Сутінки» та «Гаррі Поттер» Роберта Паттінсона.

Паттінсон знаходиться на фінальній стадії переговорів з приводу головної ролі в майбутньому супергеройському фільмі «Бетмен», повідомив у четвер сайт журналу Variety.

Режисером сольної історії Темного лицаря буде Метт Рівз, який зняв відомі науково-фантастичні фільми «Світанок планети мавп» і «Війна за планету мавп».

33-річний англієць стане другим наймолодшим актором, який коли-небудь грав Бетмена. Перше місце в цьому списку займає Крістіан Бейл, якому був 31 рік, коли відбулася прем'єра фільму «Бетмен: Початок».

Після завершення «Сутінків» Паттінсон невпинно працював в жанрі арт-хаус, і його останніми роботами були вестерн «Дівиця» та фантастичний трилер «На висоті». Також нещодавно він знявся в історичному фільмі «Король», де компанію йому складуть Тімоті Шаламе, Бен Мендельсон і Джоел Едгертон.

Офіційної дати початку зйомок у «Бетмена» поки немає, але інсайдери повідомляють, що знімальний процес фільму почнеться наприкінці 2019 або на початку 2020 року.

Прем'єра сольного «Бетмена» очікується 25 червня 2021 року.

3361 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: