Ретроспективний трейлер фільму «Люди Ікс: Темний фенікс» згадує Росомаху

14 травня 2019,  00:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь дня Людей Ікс, який пройшов 13 травня, в мережі з'явився епічний ретроспективний трейлер фінального фільму франшизи «Люди Ікс: Темний фенікс», який згадує її попередні частини й минулих персонажів.

«У кожного героя є темна сторона».

Франшиза «Люди Ікс» стартувала у 2000 році, і з тих пір на екрани вийшло цілих три трилогії: трилогія про дорослих мутантів «Люди Ікс», «Люди Ікс 2» і «Люди Ікс: Остання битва», трилогія про Росомаху «Люди Ікс: Початок. Росомаха», «Росомаха: Безсмертний» і «Логан» й трилогія про молодих мутантів «Люди Ікс: Перший клас», «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього» і «Люди Ікс: Апокаліпсис».

І, звичайно ж, не забуваємо про спін-оффи «Дедпул» і «Дедпул 2», які теж є каноном, оскільки у другому фільмі в камео з'явився Професор Ікс та його учні.

Події науково-фантастичної картини «Люди Ікс: Темний фенікс» будуть розвиватися в минулому, після подій фільму «Люди Ікс: Апокаліпсис», де нас познайомили з юними Джин Грей, Циклопом і Шторм.

На цей раз Людям Ікс доведеться зіткнутися зі своїм найнебезпечнішим противником Джин Грей, яку втілює зірка серіалу «Гра престолів» Софі Тернер. Під час космічної аварії Джин поглинає невідому енергію, яка поступово посилює її суперздібності й перетягує мутантку на темну сторону. Тепер її друзям доведеться обирати між її життям і життям всього людства.

Компанію Тернер у фінальній пригоді Людей Ікс складуть Джеймс МакЕвой, Дженніфер Лоуренс, Майкл Фассбендер, Джессіка Честейн, Ніколас Голт, Еван Пітерс, Тай Шерідан, Коді Сміт-Макфі і Александра Шипп, чиї портретні постери ви можете побачити нижче.

Українська прем'єра супергеройського екшену «Люди Ікс: Темний фенікс» відбудеться на початку літа, 6 червня.

3579 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: